Casa in Canada Unde locuim in Canada - discutii despre case, apartamente, case de vacanta, terenuri, chirii, ipoteci, agenti imobiliari, comisioane, impozite imobiliare
, acum inteleg diferenta dintre rent si condo
pe aici n-am auzit niciodata despre rent, adica toate apartamentele dintr-un bloc sa apartiana unui singur proprietar
condo da
despre spalatul rufelor, clar nu o sa le spal in localuri publice, poate...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Nu ar fi meritat oricum, pt ca aici prizele din casa sunt la 110V, nu la 220. Poti folosi normal doar aparatele europene care au sursa de alimentare in comutatie (calculatoare, incarcatoare de celular, etc), nu si pe cele cu transformatoare clasi...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
_________________ "There are some whose mental acuity would compare unfavorably to that of a table."
p.s. , da-mi si mie link-ul cu discutiile la cre faceai referinta, cel cu alimentatia, pls
Am cautat topicul acela si tot nu l-am gasit : posibil din cauza ca sutn prea multe butoane si imi prind urechile. Despre mancare m-am vaicarit oricum p...
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum