Cateva lucruri in legatura cu a fi profesor aici. Stiti ca pentru cei cu studii de Humanities, Medicine si Law si care vor sa aiba aceeasi profesiune aici trebuie echivalat sau facut studii complementare aici (din cate am vazut e un pic mai usor pe...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Multumesc pentru informatii. Bineinteles ca voi face studiile necesare, de profesat nu stiu daca vreau musai sa profesez ...e prematur momentan...dar stiu ca-mi voi da toate echivalarile necesare si voi incerca sa-mi urmez si un vis mai vechi....
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
_________________ NIMIC NU-I USOR PE LUMEA ASTA DAR NIMENI SI NIMIC NU MERITA SA NE FRANGEM ZBORUL...
N.S....
Indraznesc sa scriu.Pentru prima data aici desi va citesc cu atentie de cateva saptamani.Tot de atunci si visul emigrarii in Canada.Deocamdata doar vis.Sunt casatorit ,avem amandoi 30 de ani si un bebe baietel de doar 2 ani.Amandoi avem cate doua jo...
Indraznesc sa scriu.Pentru prima data aici desi va citesc cu atentie de cateva saptamani.Tot de atunci si visul emigrarii in Canada.Deocamdata doar vis.Sunt casatorit ,avem amandoi 30 de ani si un bebe baietel de doar 2 ani.Amandoi avem cate doua jo...
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum