Republica Moldova - Comunitate virtuala (ROM-RUS) Discutii pe diverse subiecte. Raspunsuri la intrebari puse de catre originarii din Republica Moldova. Sa fim mai aproape unii de altii. Consultatii virtuale si opinii personale. Informatie utila atat pentru noi veniti cat si pentru cei care ii sustin de acasa. Oferte si cereri de informatii si consultatii amicale. Atentie: aceasta rubrica este singura unde este permisa publicarea de continut in limba rusa.
Adevarul e ca acuma la inceput nu are nici o sursa de venit si nici minimumul necesar pentru a intretine copiii pana incepe statul sa le plateasca alocatiile. Eu am facut apel poate cineva are ceva lucruri prin casa de care nu are nevoie si poate sa-...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
EU o sfatui sa-si ia 4 cursuri de limba la McGill si sa aplice pentru bursa. ATENTIE selectia pentru examenele de limba e in 24 martie. Bursa va primi din vara plus si ceva bani pentru copii (in jur de 1000 lunar, asta daca e emigranta legala a Q...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Salut, sunt pentu prima data aici, si m-ar interesa mai mult cum as putea sa ajung la asa informatii cum ar fi " etapele de imigrare de la 0" . _________________ SALUT.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum