Am 30 de ani,sunt profesor de limba si literatura romana in Romania, casatorita, un bebe. Trecem prin dilema : emigram sau ramanem aici bugetari pana la pensie? Ne gandim la Canada. Voi care sunteti acolo si cunoasteti si viata de aici, ce spuneti? ...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Buna,Alina!Nu sunt (inca)in Canada,dar iti voi spune parerea mea,chiar daca tu ai cerut pareri ale celor care sunt deja acolo.Am aproape 37 de ani,o fiica de 13 ani,iar prietenul meu(alaturi de care am aplicat ca si ''conjoint de fait'')are 40 de ani...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Eu nu sunt acolo . Inca sunt aici . Totusi , imi permit sa iti raspund .
De ceva timp bantui pe acest forum . Cred ca am inteles cate ceva de la cei ce posteaza aici. Nu pune problema de genul : "merita ?" . De ce dai altora puterea sa iti...
Da, se merita..veniti...
pentru Oana...de unde din Ploiesti si unde aterizati? si noi suntem gazari....daca aveti nevoie de ajutor, nu ezitati... _________________ Ville de Quebec
Ora este GMT - 5 ore Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 13, 14, 15Urmatoare
Pagina 1 din 15
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum