Ma intereseaza f mult daca se plateste scoala de soferi daca ai carnetul din RO. Examen teoretic si practic am auzit ca se da in primele 3 luni cand mai e valabil carnetul din RO.
Ajuta ceva adeverinta de la firma de asig din Ro cum ca in ultimii &q...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Da, se plateste. Nimic nu e gratis ... daca pare a fi gratis, apoi sigur se plateste pe alta parte, mai scump decat face.... _________________ http://veveandcompany.blogspot.com/
Ma intereseaza f mult daca se plateste scoala de soferi daca ai carnetul din RO. Examen teoretic si practic am auzit ca se da in primele 3 luni cand mai e valabil carnetul din RO.
Ajuta ceva adeverinta de la firma de asig din Ro cum ca in ultimii &q...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Eu am avut adeverinta si cel cu care am vorbit a zis ca nu-l intereseaza, deci nu am folosit-o nicodata.
Lui Gator i-a folosit, deci pana la urma depinde cine e de partea celalalta a telefonului si probabil si/sau de provincia unde se face asigurar...
Ora este GMT - 5 ore Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 30, 31, 32Urmatoare
Pagina 1 din 32
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum