Viziteaza site-ul Emigrare.CA
Cauti poarta spre Muntii Stancosi? O gasesti pe Calgary.RO
Forum Montreal.RO
Forum Montreal.ROForum Montreal.RO   CautareCautare   Autentificare / InregistrareAutentificare / Inregistrare         Regaseste-ti pe Facebook prietenii si colegii care sunt deja in Canada   Urmeaza-ne pe Twitter si esti permanent la curent cu noutatile privind emigrarea in Canada
Povestea MEA din Canada
Aceasta rubrica ofera celor deja stabiliti in Canada posibilitatea de a publica un jurnal descriind experientele personale din aceasta tara. Pentru a evita comentariile nedorite, initiatorul discutiei poate restrictiona tehnic posibilitatea celorlalti de a raspunde mesajului initial, oferindu-i astfel dreptul de a fi singurul autor in propriul jurnal canadian.
Atentie: lansarea de topice noi in cadrul acestei rubrici este rezervata celor care au ajuns deja in Canada.

-> Montreal - data stelara 12 august 2011
       Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 27, 28, 29  Urmatoare
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Forum Montreal.RO -> Povestea MEA din Canada
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
alina023
Sunt de-al casei...
Sunt de-al casei...

Data inscrierii: 02/Iun/2009
Photo: 0

MesajTrimis: Mar Aug 30, 2011 10:58 pm    Titlul subiectului: Montreal - data stelara 12 august 2011
Adauga user pe lista celor ignorati Raspunde cu citat (quote)

Au trecut deja aproape trei saptamani iar eu nu stiu cand au zburat. Dar mai ales...ma simt ca si cum aici ar fi casa mea de ani de zile.
Ne place atat de mult, si noua si copiilor, incat pare ireal. Nu, nu este entuziasm de nou venit (bine, o parte poate fi si asta), dar este sentimentul de a fi gasit ceea ce ai cautat.

Ca sa ajung si la lucruri mai concrete...avem apartamentul nostru (inchiriat, desigur) intr-o zona superba (si la un pret f bun!!), avem masina noastra (de data asta nu inchiriata) si ea la un pret foarte bun Very Happy , avem copilul cel mare la scoala deja de doua zile (si scoala foarte buna Very Happy ), copila cea mica va merge si ea la gradi probabil peste doua zile (nu este nevoie sa spun ca si gradi este foarte buna Very Happy ), eu maine voi afla daca sunt admisa la facultate (aici sunt numai facultati foarte bune Very Happy ). Mai ramane sa-si gaseasca si sotul jobul foarte bun...si gata Very Happy ! Suntem foarte bine! Very Happy

Desi poate parea ca am scris in gluma (sigur...va rog sa luati in seama si umorul!), tot ceea ce ni se intampla pe aici ne place foarte mult. Sunt si aspecte la care trebuie sa mai lucram pentru a intra la lista de "foarte bun" (cum ar fi masinile de spalat comune in care rufele odata albe nu mai ajung niciodata asa Laughing sau mancarea al carei gust intradevar nu este cel din Romania...nici nu ar avea cum), dar le consideram atat de putin importante (sau mai bine spus le privim gandindu-ne ca se vor gasi solutii si pentru ele) incat nu ne pot deranja din tihna pe care am gasit-o aici.

Desi usor romantata povestea asta a noastra, nu pot sa nu va spun ce incantare este sa stai in balcon cu gazonul la nas si sa te saluti ba cu o veverita, ba cu un sconcs (pasnic, nu va ganditi la altceva Laughing ). Si mai ales ce incantare este sa poti realiza ceea ce ai bun si frumos in jur!

Mai avem destule de aranjat, insa ceea ce am reusit aici in nici trei saptamani, pot spune ca ne-a luat ani in Romania...si parca n-am avut niciodata parte de linistea asta. Pur si simplu stim ca aici totul se rezolva. Nu pentru ca ar fi sistemul perfect, ci doar pentru ca stim ce inseamna sistem dezastruos si putem compara cu ceea ce am gasit aici.

Nu toti simt asa, stiu! Insa aici este inceputul povestii noastre de peste mari si tari...si asa arata el! Vom vedea si continuarea...

PS. Daca un angajator foarte bun isi cauta un foarte bun angajat pentru un foarte bun job Very Happy ...sa ma contacteze. Sotul meu este inca disponibil. Cool
http://homemadegateaux.wordpress.com/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
joe2000
Imi place aici si raman...

Data inscrierii: 16/Mai/2010

MesajTrimis: Mie Aug 31, 2011 12:04 am    Titlul subiectului:

Ne bucuram ca totul e la superlativ. te asteptam sa ne tii la curent de cate ori ai timp si iti tinem pumnii la universitate
D2:29.12.2010
VIZA:04.07.2011
LAVAL:11.01.2012
Sus
mari c

Data inscrierii: 27/Ian/2010
Photo: 3

MesajTrimis: Mie Aug 31, 2011 12:13 am    Titlul subiectului:

Si acum Alina, pregateste-te sa vina postarile in care ti se va spune ca esti abia la inceput si ca vezi totul prea roz, ca vei vedea tu peste ceva vreme cum e in Paradis, ca este entuziasmul de la inceput. Sper ca le dai de acum "ignore". Important este ca v-ati gasit linistea si echilibrul la care sperati. Sunteti prahoveni, nu? Atentie ca vom fi si mai multi peste cel mult un an! Very Happy
AM-20.06.2012
Sus
ralu80

Data inscrierii: 14/Apr/2010

MesajTrimis: Mie Aug 31, 2011 12:36 am    Titlul subiectului:

Sa aveti o viata foarte buna de acum inainte.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Forum Montreal.RO -> Povestea MEA din Canada
Ora este GMT - 5 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 27, 28, 29  Urmatoare
Pagina 1 din 29

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

© 2003-2012 Montreal.RO, un site din reteaua Emigrare.CA | Despre noi | Conditii de utilizare | Contacteaza-ne